top of page

Helt nye, unike og moderne leiligheter med høy standard og utsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen.

706_Batroom_DSC0353_red.jpg

MAGIC

APARTMENTS

Magic Apartments tilbyr korttidsleie og langtidsleie av moderne, trygge og sentralt beliggende leiligheter midt i Bergen sentrum. De aller fleste leilighetene har terrasse med flott utsikt over byen og Bryggen. Uansett om du trenger innkvartering for en medarbeider eller et helt team, for en natt eller et helt år, så vil vi kunne gi dere et godt tilbud og en god løsning. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken for egen tilbereding av mat. Du kan også benytte rabattkort på en av våre restauranter for en hyggelig aften ute.  Det er kort vei til matbutikker, kafeer, restauranter og shoppingmuligheter. Kollektivtransport som tog, buss, flybuss og Bybanen finner du også i meget kort gangavstand fra leilighetene.

606_Utsikt_IMG_9372 copy.jpg
707-BedroomIMG_5890.jpg

STUDIOLEILIGHET

Fra 20-35 kvm. Leilighetstypen inneholder en dobbeltseng, kombinert stue med TV, kjøkken og soveromløsning, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro. I tillegg er det egen terrasse i 2 av våre 4 studioleiligheter og tilgang til felles vaskerom og felles terrasse. Opptil 2 personer.

LEILIGHET MED 1 SOVEROM

Fra 28 kvm til 45 kvm. Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg har du egen terrasse og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 4 personer.

601_LivingroomKitchen_DSC0594.jpg
707_Livingroom_DSC0415.jpg

LEILIGHET MED 2 SOVEROM

Fra 44 kvm til 65 kvm. Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng eller twin bed (to separate senger), og et adskilt soverom med dobbeltseng eller to separate senger eller etasjeseng, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa og TV. I tillegg har du egen terrasse og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 6 personer.

LEILIGHET MED 3 SOVEROM

Fra 75 kvm til 85 kvm. Leilighetstypen inneholder et adskilt soverom med dobbeltseng og sovesofa, et adskilt soverom dobbeltseng eller to separate senger og sovesofa, og et adskilt soverom med etasjeseng og sovestol, flislagt bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken med bl.a. vannkoker og micro, spiseplass og stue med sovesofa/sovestol og TV. I tillegg har du egen terrasse/balkong og tilgang til vaskerom og felles terrasse. Opptil 10 personer.

707_Livingroom_DSC0415.jpg
bottom of page