top of page

NYE MAGIC HOTEL XHIBITION

HOTELL – SERVERING – KONFERANSER – OPPLEVELSER - HANDEL

Magic-x_Xhibition_byggeprosjekt.jpg

«NYE» MAGIC HOTEL XHIBITION

- 357 rom med panoramautsikt

Magic Hotel Xhibition har i dag 55 doble rom med spenstig og moderne design. Utvidelsen av Xhibition vil være på 14.200 m2 og inneholde 302 nye hotellrom, en rekke møterom samt en panoramarestaurant på toppen. Totalt sett vil kapasiteten på romsiden bli 357 doble rom.

 

Hotellet i seg selv vil bli en markant attraksjon i nasjonal sammenheng. Rommene vil få panoramautsikt over hele Bergen i 360 graders vinkel samt over hele havneområdet og sentrums verdensarvsted. Hotellet med sin beliggenhet vil skape engasjement for Bergens sentrum, tilføre ny trafikk til Bergen fra det tilreisende marked og bidra til nye arbeidsplasser samt en positiv skatteinngang.

 

Bak Magic Norway står en av byens familier som har drevet handelsvirksomhet i Bergen i 5 generasjoner.

  • Det er et sterk vilje til å skape noe i Bergen sentrum som styrker byens attraksjonskraft og sikrer at sentrum også i fremtiden kan være den mest sentrale møteplass for handel, næringsvirksomhet, kultur, opplevelser og reiseliv, sier konserndirektør Ole Warberg i Magic Norway AS.

 

På Xhibition i Bergen sentrum er det per i dag over 40 butikker, serveringssteder og velværeaktører. Xhibition er sentralt plassert i Bergen sentrum med kollektivtilbud i umiddelbar nærhet samt kort gangavstand til de fleste av Bergens mest populære attraksjoner.

 

  • Selv om eierne av Magic Norway har eiendommer over hele landet er det Bergen man virkelig brenner for. Det er et ønske om å investere for over 2 milliarder kroner i sentrum og satsingen viser en vilje og tro på at Bergen trenger lokale investorer som kan legge sjelen gjennom generasjoner for å utvikle viktige verdier for lokalsamfunnet, sier Ole Warberg.

 

En utvidelse av Xhibition med et kollektivknutepunkt-hotell i en miljøvennlig og bærekraftig drakt – vil gi positive overrislingseffekter til hele sentrum. Konsernet ønsker å skape arbeidsplasser, styrke handelen, øke trivselen i et levende sentrum og være en aktiv bidragsyter for byutvikling og bidra med lokal kapital og engasjement. Altså; man vil være med å utvikle Bergen – i Bergen, for Bergen og av Bergen!

657-20190503_-_Gate_Småstr_gt.jpg
bottom of page