top of page
  • Forfatterens bildeMagic Norway

Estate Vest: Reiselivsdirektøren tar over som konserndirektør for Magic Norway


NY LEDERJOBB: Ole Warberg går fra Bergen Reiselivslag til Magic Norway. (Foto: Helge Hansen)

Reiselivsdirektør i Bergen, Ole Warberg, gir seg etter over 20 år i jobben og blir ny konserndirektør i det AB Eiendommer-eide selskapet Magic Norway.– Med de siste års positive hendelser for både virksomheten og for reiselivsbyen Bergen, vil jeg kanskje kunne mene at det kan være en god tid å » gi seg på topp» nå og gi stafettpinnen videre, sier Ole Warberg.


Gjennom over 20 år har Bergen Reiselivslag under Ole Warbergs ledelse tatt del i en utrolig reise sammen med målrettede medlemsbedrifter, et stort engasjement fra offentlige og fantastiske kolleger. På denne tiden har reiselivet vokst i både volum og lønnsomhet, og det er nå over to og en halv gang flere besøkende enn ved reisens begynnelse.


Warberg vil 1. juni 2018 tre inn i rollen som konserndirektør for Magic Norway AS. Selskapet med over 200 ansatte favner i dag over en rekke selskaper innen handel, overnatting og uteliv.  Selskapet driver i dag kjøpesentrene Xhibtion, Kløverhuset, 4 hoteller, 9 spisesteder og flere selskaper og segmenter som skal utvikles med tanke på vekst i årene som kommer. Selskapet er eid av AB Eiendommer hvis eierskap er i Bergen.


– Det er naturlig vemodig å forlate et langt og godt arbeide i Reiselivslaget. I mitt nye virke vil jeg heldigvis fremdeles være med å utvikle for ny og lønnsom vekst innen reiselivet. Nye utfordringer og muligheter vil avgjort gjøre neste reisende også spennende, sier Warberg.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page