top of page
DSC05014.jpg
logo_liggende_hvit.png

KJØPESENTER

I HJERTET AV  BERGEN


 

OM SENTERET

Xhibition er Bergen sentrums nyeste kjøpesenter lokalisert i byens største trafikknutepunkt, Olav Kyrres gate. Senteret ligger også like ved den kjente Bybanen i Bergen som i 2019 fraktet over 14,9 millioner passasjerer.

 

Xhibition ble åpnet for første gang som kjøpesenter av ordfører Herman Friele i 2004, i de tidligere lokalene til hovedpostkontoret i Bergen. Bygget rommer nå omtrent 20 000 totalrenoverte kvadratmeter fordelt over seks etasjer, med 40 butikker og virksomheter i et mangfold av forskjellige bransjer og tjenestetilbud.

 

På Xhibition finner du blant annet dagligvare, dame- og herremote, sportsutstyr, offentlige tjenestetilbud som Posten, interiørbutikker, flere frisører, et bredt tilbud velvære i tillegg til en rekke restauranter, kaffebarer og caféer.

 

I 2017 ble også kontorlokalene i 5. og 6. etasje totalrenovert og bygget om til hotellvirksomhet som en del av den nyetablerte hotellkjeden Magic Hotels som eies og drives av Magic Norway, som også eier Xhibition og en rekke andre eiendommer i Bergen og Norge.

KVADRARMETER

20 000m²

ANTALL BUTIKKER

41

  • Xhibition på Instagram
  • Xhibition på Facebook
  • Xhibition på YouTube
_FOT1013.jpg
_FOT1006.jpg
DSC05019.jpg
_FOT1026.jpg
bottom of page