top of page
Screenshot 2021-12-22 at 10.52.35.png

I HJERTET AV BERGEN SENTRUM 
SMÅSTRANDGATEN 3, XHIBITION.NO

MAGIC NORWAY
ØNSKER ELKJØP CITY
VELKOMMEN TIL XHIBITION

DSC07529 2.jpg.jpg

VENTER STOR VEKST

 

En spennende miks av tilbud gir Xhibition stor vekst i årene
som kommer.

DSC04952.jpg

BYENS

STØRSTE KNUTEPUNKT

 

Ingen annet sted i Bergen sentrum

har høyere trafikktall og gir større potensial for lønnsom vekst

ELKJØP CITY FLYTTER TIL XHIBITION VÅREN 2022

Elkjøp skaper flere arbeidsplasser i Bergen og ser frem til å flytte til Xhibition våren 2022. Huseier Magic Norway ser frem til et spennende samarbeide som vil skape et utsøkt tilbud for bergenserne og ekstra dynamikk for alle leietakere på Xhibition.  

 

Elkjøp vil benytte hele 1.500 m2 i Xhibition-bygget, og kjeden gleder seg stort.

- Vi har lenge lett etter den perfekte lokasjonen for oss i Bergen sentrum for å etablere vår nye butikk med elementer fra vårt city-konsept og nå er vi glade for at vi har gjort nettopp dette. Vi skal fylle opp tretti arbeidsplasser, og vi gleder oss til å starte rekrutteringen, sier André Omdahl, leder for drift i Elkjøp Norge.

City-konseptet til Elkjøp gir deg alle produktene du er vant med fra Elkjøp, men er i en mindre skala enn de store varehusene til kjeden.

 

- Vi har i flere år sett en endring i det norske handlemønsteret, ikke minst etter å ha levd med pandemien i snart to år, og stadig flere ønsker å kunne handle elektronikk uten å ta bilen eller forflytte seg ut av sentrum. Det skal vi gi folk muligheten til, forteller Omdahl.

 

Rekrutteringen starter over jul

Den nye butikken skal innen kort tid ha på plass ansatte til den nye butikken og ifølge driftslederen er det mye variasjon i stillingene som skal søkes etter.

 

- Vi har behov for dyktige rådgivere og selgere til vår nye butikk som kan hjelpe kundene våre å velge rett produkt sammen med rådgivning i bruken av disse. Vi skal sette sammen en ledergruppe med varehussjef og avdelingsledere, og denne jobben blir uhyre spennende! Så nå håper vi mange sperrer øynene opp for det som kan bli deres nye arbeidsplass på en butikk som vi anser som årets mest spennende lokasjon, avslutter Omdahl.

 

XHIBITION ER SENTRUMS VIKTIGSTE KNUTEPUNKT

 

En vinn-vinn situasjon, sier konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway som eier Xhibition.

 

Med en opprustet Olav Kyrresgate som er blitt sentrums viktigste kollektivgate og paradegate med over 1.100 busstopp hver dag, en Småstrandgate med over 800 stopp samt Bybanen fra Flesland med sitt endestopp 35 meter unna, er det ikke tvil om hvor knutepunktet i Bergen sentrum er. Når Bybanen fra Fyllingsdalen åpner i 2022 som skal stoppe også kun 35 meter fra Xhibition, forsterkes dette vesentlig. Og enda bedre blir det når den nye Bybanen fra Åsane kommer utenfor fasaden om noen år.

Bergens mål om «Gå-byen» og bærekraftig transport med kort vei og sentral beliggenhet støtter også oppom de mål som også Xhibition arbeider med.

 

- Siden september 2021 har Xhibition hatt en usedvanlig sterk vekst. Med Elkjøp til stede, vil dette forsterke seg ytterligere, sier Ole Warberg.

 

- Vi har den siste tiden merket en meget økende etterspørsel om å leie lokaler. At enda flere nye leietakere nå vil banke på døren, er vi helt sikker på vil skje de nærmeste ukene når samarbeidet med Elkjøp blir kjent i markedet, avslutter Ole Warberg.

Ole Warberg.jpg

Kontaktinformasjon:

Konserndirektør

Ole Warberg

Mobil: 906 23 110

E-post: ole@magicnorway.no

BILDEGALLERI

bottom of page