top of page

UTVIDELSE AV

MAGIC HOTEL KLØVERHUSET

HOTELL – SHOPPING/DAGLIGVARE – SERVERING - UTELIV

kloverhuset-rom-utsikt.jpg

MAGIC HOTEL KLØVERHUSET UTVIDER – NÅ TOTALT MED 135 ROM

Bergen kommune har nylig gitt tillatelse til utvidelse av hotellet på Kløverhuset med 70 nye hotellrom. Kløverhuset vil nå fremstå med en enda større attraksjonskraft og et mangfoldig tilbud innen overnatting, servering og handel.

-  Magic Norway ønsker å skape et utmerket og spennende konsept hvor handel, overnatting, servering, uteliv og opplevelser samlet vil skape attraksjonskraft for det historiske Kløverhuset inn i fremtiden, sier konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway.

 

De 70 nye rommene vil etableres i dagens 3. og 4. etasje. Butikkene og serveringsstedet er nå nylig flyttet ut. Siste ute er Kondomeriet som forøvrig er flyttet til kjøpesenteret Xhibition som også eies og drives av Magic Norway.

Ideell beliggenhet og høy kvalitet

Kløverhuset i sin nye form med utvidet hotelldrift vil stå ferdig etter nyttår 2021. Det vil bli et stort spenn av ulike romstørrelser, alle utformet i Magic Hotels særpregede design av den kjente internasjonale industridesigneren Karim Rashid. Et stort antall av rommene vil ha sjøutsikt mot Vågen, Fisketorget og Bryggen. Det er også en rekke enheter som har terrasse.

 

De nye 70 rommene vil supplere et tilbud som de siste to årene har gjort hotellet og Kløverhuset til et kjærkomment valg for besøkende fra hele verden. Dette inkluderer blant annet enheter med størrelser på 35-60 M2 og fasiliteter som også har kjøkken som er ideelle for langtidsleie. Den største er faktisk hele 92 m2.

 

I tillegg til fortsettelsen av butikkdrift skjer det positive tilretteleggelser på serverings siden i bygget. I 7. etasje med flere takterrasser og panoramautsikt over Bergen, vil populære Kava Roofgarden ha nyåpning våren 2020 med et bredere konsept og åpent flere dager i uken. Et utmerket sted for voksne for samlinger i sosiale lag.

 

Vi vil også anta at når Bergen kommune er ferdig med sin strategi for takområder i Bergen sentrum, så vil det være naturlig å relansere etableringen av det nye utsiktsplattformen.

 

På Strandkaien siden av Kløverhuset vil det populære serveringsstedet Duggfrisk Bar & Spiseri som har etablert seg som et av byens fremste utesteder, fortsette sin virksomhet.

Bruk knappen under for å laste ned hele pressemeldingen.

Ole Warberg.jpg

Kontaktinformasjon:

Konserndirektør

Ole Warberg

Mobil: 906 23 110

E-post: ole@magicnorway.no

Kloverhuset-fasade.jpg
Magic-Hotel-Kloverhuset-rom-natt.jpg
bottom of page